Usrah Pertama 2019

Bismillahirrahmanirrahim

14 Feb 2019, pengusaha Tadika Dzul Iman berkumpul di Raudhah alMiqyas bagi Usrah Meeting pertama untuk 2019. Jazakumullahu khair pada semua adik kakak yang dikasihi. Yang hadir termasuk yang bermusafir dari Perak dan Pulau Pinang💪 yang tidak hadir, dihadirkan jua melalui doa-doa kita 💕

Tahun baru meminta fokus yang lebih jelas di peringkat pengusaha tadika dan pengurusan pusat. Kekuatan semua pihak tertumpu pada peningkatan ilmu dan kesatuan tindakan yang dibentuk melalui adab berbincang dan kejujuran. Peningkatan pada modul pendidikan dan kejelasan terma muamalah bisnes, antara agenda yang diberi keutamaan.

Tahun 2018 merupakan tahun kematangan yang membawa tenang. Moga ruang ini melonjakkan lagi semangat di tahun 2019 untuk peningkatan kualiti khidmat dan ilmu para pendokong Dzul Iman (pengusaha/ guru-guru/ ibubapa)

Program ditutup dengan pengisian ‘Kenal Allah’ bersama Dr Sholihah, yang menitipkan rasa bahagia sebagai hamba, dan kekuatan mendepani perubahan – seluruhnya atas keyakinan kita punya Tuhan, Pengatur/Pendidik Sekelian Alam.

Allahuakbar walillahilhamd!